Hoofdgerechten

— SALADES—

KIP                                                                       13,95

geglaceerd met honing & met Mangodressing

GEITENKAAS                                                      15,95

gekarameliseerde appeltjes, bacon & frambozendressing

VIS                                                                       16,95

gamba’s, scampi, gerookte zalm, coquilles & cocktailsaus

ZOTTE BURCHT SALADE                                 16,95

gamba’s, scampi, gerookte zalm, coquilles & cocktailsaus

— PASTA’S—

CARBONARA                                                     14,95

BOLOGNAISE                                                     10,95

ZEEVRUCHTEN                                                  17,95

look, sambal & een salade van Rucola & Italiaanse smaakmakers

— BIJGERECHTEN–

Warme groenten                                                     4,00

Gebakken Champignons                                       4,00

Tomatensalade                                                       2,95

— HOMEMADE–

Fish & Chips met tartaarsaus                                17,95

Chickenfingers met chilisaus                                15,95

Ambachtelijke Vol-au-Vent                                     15,95

Ambachtelijk stoofvlees met donkere Leffe        18,95

— TYPISCH BELGISCH–

 Ierse Agnus Steak                                                  22,95

met peper-, of champignon-, of Stroganoffsaus

Varkenshaasje                                                         22,95

met peper-, of champignon-, of Stroganoffsaus

Gamba’s in lookboter                                             24,00

Spareribs                                                                 17,50

Vispannetje met seizoensgroenten                      18,95

— SUPPLEMENTEN—

Frietjes – Puree – Kroketten – Pasta                       2,50

Mayonaise – Ketchup                                              0,50

Appelmoes                                                              1,00

MAANDAG   18-uurtje                                          18,00

Voorgerecht, hoofdgerecht & dessert

DONDERDAG   Steakdag                                    12,95

Steak met saus , frietjes & een salade

Alle Hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, kroketten of puree

en bijpassend garnituur

KIJK VOOR NIEUWE SUGGESTIES OP ONZE KRIJTBORDEN !!!!

Bijna wekelijks vindt U daar de nieuwe suggesties die met seizoenen mee variëren. Op die manier kunnen wij U steeds dagverse seizoensproducten uit onze streek garanderen.